YouTube, Keşfet bölümünde yeni kutucukları kullanıma sunuyor

 Geçen yıl YouTube, uygulamalarında Trendler bölümünü Keşfet seçeneğiyle değiştirdi ve Trendler bölümünü Keşfet sekmesinin altındaki diğer video konuları ile birlikte taşıdı. Şimdi, son zamanlarda Keşfet sekmesini YouTube Shorts adlı TikTok sürümüyle değiştirdiler ve Keşfet sekmesini en üste taşıdılar.


Bu kararın ardından kullanıcılardan çok fazla tepki ve olumsuz geri dönüş aldılar. Ancak YouTube huysuz bir patron tavrını korudu ve platformdaki değişiklikleri asla geri almadı.


Bugün, YouTube'un Keşfet sekmesi altındaki konu kutucuklarının kullanıcı arayüzünü değiştirdiğini fark ettim. Ayrıca YouTube uygulamasının Keşfet bölümüne yeni kutucuklar eklediler. Görünüşe göre YouTube şu anda bu güncellemeyi sınırlı sayıda kullanıcıyla test ediyor. Keşfet bölümündeki bu yeni YouTube videosu konu döşemeleri bana iyi görünüyor, yorumlarda fikrinizi söyleyin.


YouTube Keşfet bölümündeki yeni kutucukların yeniden tasarlanmış görünümüne bir bakış:


YouTube, Keşfet bölümünde yeni kutucukları kullanıma sunuyor

YouTube, Keşfet bölümünde yeni kutucukları kullanıma sunuyor


Daha önce, beğenmemelerin gizlenmesi ve videonun açıklama bölümünün değiştirilmesi gibi birçok UI Güncellemesi sunmuşlardı. Son zamanlarda YouTube, tam açıklamayı göstermek yerine bir açıklama pasajı göstermeye başladı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad