iOS 15 ve iPadOS 15 yakında çıkıyor - işte bunları nasıl kuracağınız?

 Sorunsuz bir kurulum sağlamak için birkaç ipucu.


iOS 15 ve iPadOS 15 yakında çıkıyor - işte bunları nasıl kuracağınız

Zaman nihayet geldi. Apple'ın diğer pek çok özelliğinin yanı sıra iPhone 13'ü de ortaya çıkaran California Streaming etkinliğinden hemen sonra şirket , hem iOS 15 hem de iPadOS 15'in önümüzdeki hafta herkes için resmi olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu .


iOS 15 ve iPadOS 15, Apple hayranları için iMessage'daki iyileştirmeler ve metin seçmek için popüler büyüteçlerin geri dönüşü de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik ekliyor .


Yeni işletim sistemleri birkaç aydır beta aşamasında, ancak sonunda kitlelere gönderilmeye hazırlar. 20 Eylül'den itibaren iOS 15 veya iPadOS 15'i cihazınıza indirebilecek ve işletim sisteminin sunduğu tüm yeni özellikleri öğrenmeye başlayabileceksiniz. İşte bilmeniz gerekenler.


iOS 15 ve iPadOS 15 nasıl kurulur?

Zamanı geldiğinde, güncelleme için hazır olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Öncelikle, cihazınızın en son işletim sistemi tarafından desteklendiğinden emin olun. Her Apple cihazı en son güncellemeyle uyumlu olmasa da , liste oldukça kapsamlı. Burada kontrol iPad uyumlu olup olmadığını görmek için, ve burada iPhone veya iPod uyumlu olup olmadığını görmek için.


Cihazınızın iOS 15 veya iPadOS 15 ile uyumlu olduğundan emin olduğunuzda , güncelleme için hemen hemen hazırsınız demektir. Biraz doluyorsa, cihazınızdaki depolama alanını boşaltmak iyi bir fikir olabilir. Güncellemeler, bir cihazda ne kadar çok veri depolanırsa o kadar uzun sürer, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun.


Şimdi, yapılacak tek şey güncellemeyi yüklemek. Yine yeni işletim sistemleri 20 Eylül'de kullanıma sunulacaktır. Kullanılabilir olduklarında bu yönergeleri izleyin.


1. Ayarlar uygulamasını açın

2. Genel'i seçiniz

iOS 15 ve iPadOS 15 yakında çıkıyor

3. Yazılım Güncelleme seçeneğini seçin

 “Yazılım Güncelleme” seçeneğini belirlediğinizde, cihazınız yeni işletim sistemini indirmeye başlayacaktır. Çok fazla pil gücü tüketebileceğinden, bu işlem sırasında cihazınızın fişe takılı olması iyi bir fikirdir. Açılabilecek tüm adımları izleyin ve iOS 15 ve iPadOS 15'in yeni özelliklerini keşfetmeye hazır olun.

Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad