HBO, Amazon Prime ile yollarını ayırıyor

 Platformda HBO'ya abone olan Prime Channel kullanıcılarının abonelikleri bugün iptal edilecek.

HBO, Amazon Prime ile yollarını ayırıyor

HBO, Amazon Prime Video Kanallarını terk etti

Platformda HBO'ya abone olan Prime Channel kullanıcılarının abonelikleri bugün iptal edilecek.


HBO, HBO Max üyeliğini artırmak için diğer akış platformlarının kapılarını yavaş yavaş kapatıyor . Bu ayın başlarında Amazon, müşterilerine bugünden itibaren Prime Channels üzerinden kaydolurlarsa HBO aboneliklerinin artık geçerli olmayacağını bildirdi.


Engadget'tan gelen yeni bir rapora göre , iki şirketin yolları şimdilik ayrılmış görünüyor. Bu, çoğunlukla HBO'nun HBO Max aboneliği için aboneleri artırma çabasından kaynaklanmaktadır.


İki şirket daha önce HBO Max hizmetinin başlatılması konusunda kafa kafaya vermişti. Amazon , Amazon'un kendi Prime Kanalları aracılığıyla mevcut olmadığı için platformlarında HBO Max'i desteklemeyi reddetti . Prime Channels, kullanıcılara HBO'ya erişim sağladı, ancak bir HBO Max aboneliği kataloğu çok daha büyük.


Başlangıçta HBO, akış hizmeti açısından Amazon ile "bir anlaşmaya varmayı dört gözle beklediğini" söylemişti. O zamandan beri HBO, Amazon'un Prime Kanallarını tamamen terk etme yönünde fikrini değiştirdi.


Amazon Prime Channels, HBO için şirketin gitmesine kesinlikle üzüleceği yaklaşık 5 milyon aboneye sahip. Ancak, yeni değişikliğin bir sonucu olarak daha fazla insanı bağımsız bir hizmet olarak HBO Max'e kaydolmaya ikna etmeyi umuyor. Bazıları, HBO'nun eski Amazon Prime Channels kullanıcıları için indirimler sunabileceğini bile iddia etti , ancak bu henüz doğrulanmadı.


HBO'nun bu değişiklikten istediği sonuçları alıp almayacağı belirlenecek. Kesin olan tek şey, Amazon Prime Channels kullanıcılarının bugünden itibaren artık bir HBO aboneliğine erişiminin olmadığı.


Bu ayın aboneliği için ödeme yapmış olan herkes için hizmetiniz bugün yine kesintiye uğrayacak, ancak bu ay ödemiş olabileceğiniz ekstralar için orantılı bir geri ödeme alacaksınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad