iPhone 13 Pro fiyatı ve özellikleri 14 Eylül'deki Apple lansman etkinliğinden önce sızdırıldı

 

iPhone 13 Pro fiyatı ve özellikleri 14 Eylül'deki Apple lansman etkinliğinden önce sızdırıldı

Apple'ın iPhone 13 Pro akıllı telefonunun 1.000 doların altında fiyatlandırılması bekleniyor.

iPhone 13 Pro fiyatı: Apple , 14 Eylül'de yıllık sonbahar etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Apple, iPhone'larını genellikle yıllık sonbahar etkinliğinde tanıtıyor. Apple'ın bu yılki sonbahar etkinliğinde dört iPhone modelini (iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max) içermesi beklenen iPhone 13 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Geçmişteki raporlar, iPhone'un temel Pro varyantı olan iPhone 13 Pro'nun sahip olması beklenen özellikleri detaylandırmıştı. Şimdi, yeni bir rapor, yakında çıkacak olan Apple iPhone 13 Pro akıllı telefonun özellikleri ve fiyatları hakkında bize daha fazla bilgi verdi . İşte iPhone 13 Pro hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey.


Beklenen Apple iPhone 13 Pro fiyatı


Blog sitesi Apple (GizChina üzerinden) Hub bildirir, Apple iPhone 12 Pro halefi iPhone 13 Pro kabaca çevirir $ 999 altında olmak fiyatlı olması bekleniyor ₹ Hindistan'da 73.337. iPhone 13 Pro'nun 24 Eylül'de satışa çıkması bekleniyor.


Apple iPhone 13 Pro renkleri


İPhone 13 Pro'nun bu ay piyasaya sürüldüğünde hangi renk şemasında satışa sunulacağı konusunda bir bilgi yok. Ancak iPhone 13 Pro'nun çoğu iPhone modelinde olduğu gibi Beyaz, Siyah ve Ürün (Kırmızı) renk çeşitlerinde sunulması bekleniyor. Bunun ötesinde, iPhone 13 Pro'nun Turuncu ve Pembe renk çeşitlerinde mevcut olması bekleniyor.


Beklenen Apple iPhone 13 Pro ekran ayrıntıları


iPhone 13 Pro'nun daha küçük bir çentik ve Face ID 2.0 ile 6.1 inç OLED 120Hz ProMotion ekrana sahip olması bekleniyor.


Beklenen Apple iPhone 13 Pro işlemci detayları


iPhone 13 Pro, Apple'ın 128 GB, 512 GB ve 1 TB depolama alanıyla birleştirilmesi beklenen en yeni çip üzerinde A15 Bionic sistemi tarafından destekleniyor.


Beklenen Apple iPhone 13 Pro kamera detayları


iPhone 13 Pro'nun arkada çapraz olarak düzenlenmiş üçlü arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor. Videolar için bir portre kamerası ve af/1.8 ultra geniş açılı lens ile gelmesi bekleniyor. Apple'ın iPhone 13 Pro'sunun da bir astrofotografi modu ile gelmesi muhtemel.


Beklenen Apple iPhone 13 Pro pil ve bağlantı detayları


Bağlantı için iPhone 13 Pro'nun WiFi 6E ve geliştirilmiş 5G bağlantısı ile gelmesi bekleniyor. iPhone 13 Pro'nun da iPhone 13 ile aynı olan 25W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 3.095mAh pil ile desteklenmesi muhtemel.

Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad