Termux'unuza Covid-19 Tracker Nasıl Kurulur?

 Merhaba arkadaşlar bu yazımda yine geri döndü bu yazımda sizlere termux'unuza Covid-19 tracker nasıl kurulur onu gösteriyorum.Hepinizin bildiği gibi bir yıl bizim için nasıl geçti, korkunç salgın korona virüsü nedeniyle birçok insan hayatını kaybetti ve birçok insan hala mağdur ve bu salgın tamamen durmadı.

  
Bugün sizin için korona virüsünü çok kolay takip edebileceğiniz bir termux aracı getirdik, ayrıca cep telefonunuzdan virüs bulaşmasını önleyebilir ve sadece bu aracı termux'unuza yükleyebilirsiniz. Peki termux'unuza nasıl kurulur ve covid-19 izleme aracı, ne olduğu ve nasıl kurulacağı hakkında biraz bilgi sahibi olun.


* Covid-19 İzleyici Nedir?

Bu araç temel olarak, çevremizdeki insanlara Corona virüsü bulaşıp bulaşmadığını öğrenebileceğiniz ve bundan kaçınabileceğiniz, artan Corona virüsü salgını göz önüne alındığında termux kullananlar için tasarlanmıştır. Temel sızma testleri için kullanılan bir araç var, ancak koronanın artan terörünü izlemek için bu araç herkesi güvende tutmak için oluşturuldu.

* Covid-19 Tracker Nasıl Kurulur

Bu, termux aracınıza yüklemek çok kolaydır, her şeyden önce cep telefonunuzdaki termux uygulamasını oyun mağazasından indirmeniz gerekir, ardından termux uygulamanıza koyabileceğiniz komut listesini aşağıya koymanız yeterlidir veya Sonra Bu komutları kopyalayıp Termux uygulamanıza ekleyerek çok kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Termux'unuza Covid-19 Tracker Nasıl Kurulur

> Bu komut listesi

 This is the command list

pkg up -y
pkg install git -y
pkg install nodejs -y
git clone https://github.com/trackercli/covid19-tracker-cli
cd covid19-tracker-cli
npm install cli.js
node cli.js

Kurulum sürecinde herhangi bir sorun yaşarsanız bize yorum yaparak çözümünü sorabilirsiniz, sorununuzu çözmeye çalışırız. 

Ziyaret ettiğiniz için teşekkürler...

Etiketler

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. https://github.com/trackercli/covid19-tracker-cli bu konutta takiliyorum ileti gidemiyor um

    YanıtlaSil

Top Post Ad

Below Post Ad