Android İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları 2021

 

Android İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları 2021



En İyi Antivirüs Android Uygulaması , cihazınızı virüslerden ve Kötü Amaçlı Yazılımlardan koruyacaktır. Teknoloji günümüzde daha karmaşık hale geliyor ve Siber suç vakaları her geçen gün artıyor. Yine de İnsanlar, cihazlarında antivirüs uygulamaları kullanmıyorlar.

Virüs Nedir?

Virüs, kullanıcının sistemine bilgisi dışında yüklenen ve istemediğİmiz eylemler gerçekleştiren bir Kötü Amaçlı Yazılım türüdür. Virüs, cihazınıza birçok yönden zarar verir. Kendini kopyalayabilen bir virüs bir cihazdan diğerine yayılabilir.

Kötü Amaçlı Yazılım Nedir?

Kötü amaçlı yazılım, gizli bilgilerinize erişebilen ve sisteme erişim sağlayabilen bir yazılım türüdür. Virüs, Solucanlar, Truva Atı, Casus Yazılım, Reklam Yazılımı ve fidye yazılımı, Kötü Amaçlı Yazılım türleridir. Genel olarak konuşmak gerekirse  "tüm virüsler kötü amaçlı yazılımdır, ancak tüm kötü amaçlı yazılımlar virüs değildir."

Hangi Antivirüs Uygulamalarına İhtiyaç Duyarız?

Android cihazınızın herhangi bir tehdit veya virüs olmadan kullanması için faydalı antivirüs uygulamalarına sahip olmanız yardımcı olacaktır. Aşağıda Android Cihazınız için bazı Antivirüs Uygulamalarından bahsedeceğiz:

Avast Antivirüs

Avast Company, Microsoft, Android ve IOS için Avast Antivirus uygulamaları geliştirmektedir. Bu Antivirüs, ücretsiz ve ücretli sürümler sunar. Ücretsiz sürüm reklam desteklidir.

Bitdefender Antivirüs

antivirüs uygulaması

Bitdefender, reklamsız bir  Android antivirüs uygulamasıdır  ve size 14 günlük ücretsiz deneme süresi sağlar. Cep telefonunuzu çeşitli tehditlerden korumaya yardımcı olur. Taramaları kendiniz planlayabilirsiniz. Bu uygulamayı tabletler ve akıllı telefonlar için de kullanabilirsiniz.


McAfee

McAfee

McAfee, virüs ve veri hırsızlığı sorunlarını çözer ve internette gezinirken faydalı bir casus yazılımlara karşı korur. Ayrıca McAfee, kaybolan veya çalınan bir cihazın mevcut konumunu takip edebilir.

Kaspersky

Kaspersky

Kaspersky'nin  ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki sürümü vardır. Koruma açısından Kaspersky en iyi araçlardan biridir. Gerçek zamanlı koruma sağlar. Cihazınızın çalınması veya kaybolması durumunda, bir veri koruma özelliği ile birlikte gelir. Uygulama ayrıca şüpheli web sitelerini ve uygulamaları engelleyebilir.

Avira

Avira

Avira, cihazınızı virüslerden koruyan bir araçtır. Cihazı düzenli olarak tarar ve ayrıca VPN hizmetleri sunar. Ücretli sürümü size bazı ek özellikler sunar.

Virüsten Nasıl Kurtulabiliriz
?

  • Android cihazınızı güncel tutun
  • Cihaz uygulamalarınızı güncel tutun
  • Sosyal Mühendislik Saldırılarına karşı uyanık olunuz
  • Uygulamaları yalnızca uygulama mağazasından indirin
  • Şüpheli bağlantıları tıklamayın veya açmayın

SSS (Sıkça Sorulan Sorular):

Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım aynı mıdır?

Virüs,Kötü Amaçlı Yazılımın bir türüdür.

En İyi Anti-Virüs Hangisi?

Hiçbir Anti-Virüse en iyisi diyemeyiz hepsi bazı özellikleriyle öne çıkıyor.

Anti-Virüse ihtiyacımız var mı?

Evet, bir antivirüs kurmalısınız.



Etiketler

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. we know today: real-time, on-demand protection against the latest online threats with the help of Norton technical support UK.

    YanıtlaSil

Top Post Ad

Below Post Ad